ALT DE LA IMAGEN

Topp fargelegging

10 flere ganger fargede tegninger

De mest malte bilder på Internett

De beste fargelegging Sider på internett som er de malte bildene for å skape Top Coloring Pages av nettet. Dette er rangeringen av de beste bildene på Internett, bildene som har blitt malt flere ganger. Vår hjemmeside nettverk er til stede på hele verden og det har tusenvis av besøkende og deltakere hver dag, slik at vi skaper vår topp med reelle data. Her er de mest populære innholdet og de som flere har malt på sine datamaskiner eller skrive ut hjemme, fordi våre innholdet er gratis og passer for alle Windows-operativsystemet datamaskiner, som faktisk er de vanligste. Delta i denne rangeringen med dine spill og dine stemmer, både vurdering og dele spillene på de sosiale nettverkene.

De beste fargeleggingssider

Den mest malt fargestoffer side på Internett er:

Innlegg!
Stem!
Aksje!
Delicious
Frankie Stein

(Monster High)

11872 ganger malt !
7

Frankie Stein på linje farging, er hun en av hovedpersonene i den animerte serien Monster High. Frankie er datter av Frankenstein, og hun er en av de mest fasjonable monstre du noensinne har sett. Frankie er veldig moderne, og er alltid kledd i siste mote, med en unik stil. Frankie har nok karakter, og noen ganger sømmer poeng hoppe hvis hun ikke er forsiktig.

Rive-Rolf

(Rive-Rolf)

8851 ganger malt !
6

Rolf er den onde av et spill kalt Fikse-Felix Jr Rolf Felix ødelegger bygninger har å fikse. Men Rolf er lei av alltid å være skurken og bestemmer seg for å utforske andre spill for å lære om andre ting i livet, og for å gjøre gode ting for resten. Turen starter i andre spill og scenarier som vil ha mange opplevelser.

Vanilje

(Rive-Rolf)

12531 ganger malt !
7

Vanilje Von Sukkertopp, et tegn med utseendet til en jente på ni år, er en av stjernene i filmen fra Walt Disney tegnefilm Rive-Rolf. Vanilje er en kart racer som stjeler medalje til Ralph å delta i et løp, og de ​​to ende opp med å bygge en bil sammen for å delta.

Cleo de Nile

(Monster High)

9824 ganger malt !
6

Cleo de Nile er datter av mumien. Den har mer enn 5000 år. Cleo de Nile er 3 år eldre søster som heter Nefera de Nile med å leve med sin far. Det er en veldig populær jente på skolen, er lagleder for skummelt (heiagjengen) og Deuce Gorgon kjæreste, en av lagets spillere. Han liker å bli behandlet som en prinsesse av alle.

Fikse-Felix

(Rive-Rolf)

9355 ganger malt !
7

Fikse-Felix er den gode av spillet der historien utspiller seg fra Walt Disney Rive-Rolf, hvor han klarer å rekonstruere alt som ødelegger Rolf dårlig spill. Felix er en byggmester og reparatør som er ansvarlig for å fikse alt den finner.

Draculaura

(Monster High)

13443 ganger malt !
6

Fargestoffer Draculaura på linje, vampyr jente tegneserien Monster High. Opprinnelig var Monster Hiigh dukke linje en halv jenter, halv monster, men med klær og tilbehør i de nyeste moter. Draculaura har sin egen stil og elsker rosa. Hans beste venner, Clawdeen Wolf og Frankie Stein, gå med henne overalt. Farge på linje Draculaura og venner!

Venus McFlytrap

(Monster High)

13503 ganger malt !
7

Venus McFlytrap er en av karakterene i sagaen Monster High monster ungdom. Venus er datter av Anlegget Monster, så det bare spiser friskt vann og sollys. Det er en miljøpådriver. Har et kjæledyr som heter Yum Yum, en kjøttetende plante. Han bærer en svart skjørt og støvler fuksia grønn blonder og rosa trim, som er fargen på håret ditt.

Ghoulia Yelps

(Monster High)

9001 ganger malt !
6

Ghoulia bjeff er en av tegnene på Monster High Dukker-serien, tegneserier, TV-serier, bøker, etc.. Ghoulia bjeff er en zombie, som deres fedre og brødre, og er den smarteste jenta i Monster High, selv om Zombie bare snakker språket, stønn et språk bestående av og stønner, snakker ikke engelsk. Det har blått hår og blek grå hud. Ghoulia er venner med nesten alle.

Clawdeen Wolf

(Monster High)

13741 ganger malt !
6

Clawdeen Wolf er en av karakterene i serien Monster High dukker. Clawdeen Wolf er en varulv, datter av Varulven, har Clawd to brødrene og howleen. Hun er en elsker av mote og trender. Maskoten er en katt som heter Clawdeen Crescent. Clawdeen er den beste venn av Draculaura og Frankie, også en venn av Lagoona Blue og Ghoulia bjeff.

Deuce Gorgon

(Monster High)

7562 ganger malt !
6

Deuce Gorgon er en av hovedpersonene i Monster High. Deuce er en etterkommer av Medusa og er 16 år gammel, er kjæledyret ditt en tosidig rotte som heter Perseus og kan forvandle mennesker til stein med øynene midlertidig, så bruker briller, så det skjer ikke ved et uhell. På toppen av hodet har en haug med slanger danner en åskam.

Sguenos en Pinterest